Van harte welkom op onze webshop,

Wij hebben een groot assortiment aan natuurlijke snacks, KVV (ookwel versvlees voor de hond) en supplementen voor uw huisdier. Er is voor ieder wat wils en breiden onze assortiment ook continu uit. We weten dat er huisdieren zijn met een allergie voor bepaalde dingen. Hier houden wij ook rekening mee en u kunt dan ook terecht met uw hond die een allergie heeft. We hebben hiervoor verschillende soorten snacks en KVV (versvlees) beschikbaar. Je kan dan ook beginnen met een eliminatie dieet.

Het kauwen op een natuurlijke honden snack heeft heeft veel voordelen voor uw hond:
- het is goed voor zijn gebit,
- het is geschikt als hulpmiddel bij trainingen van pup tot volwassen hond,
- het is een goede aanvulling bij de voeding van uw hond, een lekker tussendoortje.

U kunt bij ons de hondensnack bestellen via de website en dit wordt bij u thuis bezorgd via de post. De snacks kunnen we dan ook overal in het land worden geleverd ook kunnen wij de hondensnacks naar Belgie versturen.

Hoe komt u in ons assortiment:
Bovenin ziet u de menubalk, hier zijn verschillende tabs: 
-Contact
-KVV
-Snacks

-Speelgoed
-Over ons
-Bezorgen in GR. FR. DR. OV. FL.

De tabs brengt u weer bij de onderverdeling in deze categorie of op een pagina met informatie.

LET OP!! KVV kunt u niet via de website bestellen. Voor het bestellen van KVV vragen wij u contact op te nemen met ons. Dit kan via telefoon, whatsapp, mail of via onze facebooksite. U kunt KVV bij ons op afspraak afhalen of het laten bezorgen 1x per week (niet overal bezorgen wij) u kunt over het bezorgen op onze website meer informatie vinden.

We staan geregisteerd bij het NVWA voor categorie 3-materiaal-rauw voeder voor gezelschapsdieren. Ons registratie nummer van het NVWA is 217719.

Heeft u vragen of opmerkingen dan horen wij dit graag. U kunt ons ook via Facebook berichten.

 

App

kvv, versvlees voor honden

Bronvermelding: www.voerwijzer.com informatie over kvv en versvlees voor honden