We zijn sinds 2019 begonnen met het bezorgen in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland. We bezorgen of het laatste weekend van de maand of het eerste weekend van de maand. Wilt u dat we komen bezorgen dit kan, neem contact met ons op via de app (0655781327), mail of stuur ons een privé bericht via Facebook. 

Natuurlijk zijn aan de leveringen wel een aantal spelregels verbonden. We hanteren de volgende regels m.b.t. bezorging:- geen minimale afname- bestelling via de mail, app of pb via Facebook.- bezorgkosten zijn € 8,- per adres- betaling dient minimaal 3 dagen voor de bezorgdag te zijn betaald, is dit niet het geval dan wordt u niet ingepland.- graag bij het bestellen uw mobiele nummer achterlaten zodat wij contact met u kunnen opnemen over een geschatte levertijd- wanneer u niet thuis bent op de bezorgdag dan zal de bestelling op eigen risico voor de deur worden geplaatst.- u krijgt de dag voor de levering een geschatte levertijd, dit zal in blokken van 2 uur zijn.

I.v.m. Corona maatregelen wordt de bestelling bij u voor de deur geplaatst en zullen we bij u aanbellen. De betalingen dienen van te voren zijn overgeschreven op onze rekening.

We hebben onze bezorging aangepast en zullen op 2 weekend bezorgen. We zullen het 1ste weekend bezorgen in Friesland, Groningen, Drenthe en het 2de weekend zullen we bezorgen in Overijssel, Almere, Flevoland, Lelystad, Kampen, Zwolle etc.

Voor aankomende bezorging betekent dit dat we op zaterdag 27.03.2021 bezorgen in Groningen, Friesland en Drenthe. Op zaterdag 03.04.2021 zullen we bezorgen in Overijssel, Almere, Flevoland, Lelystad, Kampen, Zwolle etc.

Let op voor de kerstdagen kunnen we de planning anders doen en eventueel een doordeweekse dag uitkiezen. Hierover informeren wij iedereen op tijd. Houdt onze website en facebook pagina in de gaten.

Als u een bestelling wilt plaatsen mail dan naar: bestellenbezorgronde_robertsdogfood@outlook.com