Beste klanten,

We hebben de maatregelen i.v.m. Corona aangescherpt. De snacks die u bestelt via de website worden via onze pakket service bezorgd, deze hanteren hun eigen maatregelen. U kunt gewoon blijven bestellen via de website indien anders dan zal dit worden aangegeven op onze pagina's. Let op erop dat i.v.m. de corona de post het erg druk heeft met alle pakketen en dat deze wat langer onderweg kunnen zijn dan normaal.

Voor het afhalen gelden de volgende regels:

- Maak met ons een afspraak, dit kan via app (0655781327) bellen mag natuurlijk ook, mail of via onze facebookpagina.

- Geef van te voren uw bestelling door, zodat we het voor u kunnen klaar zetten en u het alleen hoeft af te halen.

- Betaal gepast contant of via een Tikkie.

- Kom echt op afgesproken tijdstip aan, zodat we geen mensen tegelijk hoeven te ontvangen en we de 1,5 meter afstand kunnen bieden aan iedereen.

- We dragen als u bij ons komt afhalen een mondkapje voor uw en onze veiligheid, we vragen of u hetzelfde zou willen doen. Het mondkapje mag maar hoeft niet.

Bezorgingen:

Voor het bezorgen is het enige wat er veranderd is dat we de bestelling voor de deur zullen plaatsen en zullen aanbellen. We kunnen en mogen niet naar binnen, voor uw eigen maar ook voor onze gezondheid.

Alles wordt met uiterste zorg en extra maatregelen ingepakt. We hanteren hier ook maatregelen bij.

Hopelijk hoeven deze maatregelen niet lang meer te duren en kunnen we daardoor sneller naar het "normale"leven terug keren.

Met vriendelijke groet,

Robert & Linda