Welkom op de pagina van onze kvv ook wel versvlees genoemd. U vindt hier de informatie omtrent versvlees voeren en de richtlijnen. Als u naar beneden scrolt vindt u ons assortiment. u kunt de kvv niet via de website bestellen. Wij vragen u indien u interesse heeft in onze kvv contact met ons opnemen. U kunt de kvv namelijk op afspraak bij ons afhalen of 1x per maand bestellen voor onze bezorgronde. Informatie over het bezorgen vindt u op onze website bij het kopje bezorgen.

Kvv staat voor kant en klaar versvlees. Alle ingrediënten die je hond, kat of fret nodig heeft zijn vermalen in de juiste verhouding. Onze worsten zijn hierop speciaal gemaakt en daarna diepgevroren. Wat je moet doen is de juiste porties te bepalen en deze te ontdooien en te voeren. Hoe doe je dit dan?

 • Bewaar de kvv in de vriezer
 • Verdeel in porties met de juiste hoeveelheden voor je dier, door het te zagen of gedeeltelijk te laten ontdooien en dan te snijden.
 • Haal de dag van tevoren de maaltijd uit de vriezer, leg deze in de koelkast om te ontdooien.
 • Voordat je de maaltijd geeft, laat deze dan even op temperatuur komen buit de koelkast. Dit is niet een pre, maar het is voor veel dieren wel prettiger.

Hoeveel geef je je huisdier dan? De volgende richtlijnen hieronder geld voor kvv. De hoeveelheid voeding en het aantal maal voeren zijn geen garantie dat die opgaan voor uw huisdier. Het heeft ook met aanleg te maken, de een wordt sneller dik dan de andere. Ook de activiteit van uw huisdier spelen een grote rol bij het voeren. Een actievere hond heeft meer voer nodig dan een rustige hond. Dus adviseren we ook op op het oog te voeren. Wat houdt op het oog voer in: De ribben moeten goed te voelen zijn, maar net niet zichtbaar. Zie je de ribben duidelijk aanwezig voer iets bij, zijn ze verstopt onder een mooi laagje dan iets minderen.

Algemene richtlijn:

 • Pup tot 4 maanden: 5% van het lichaamsgewicht
 • Pup tot 7 maanden: 4% van het lichaamsgewicht
 • Pup tot 10 maanden: 3% van het lichaamsgewicht
 • Pup 10+ maanden: 2% van het lichaamsgewicht
 • Volwassen hond: 2-3 % van het lichaamsgewicht
 • Kitten: 8-10% van het lichaamsgewicht
 • Volwassen kat: 3-4% van het lichaamsgewicht
 • Fret: 6-8% van het lichaamsgewicht

Hoe vaak geeft je je huisdier te eten hieronder de richtlijnen

 • Pup tot 3 maanden: 4x per dag
 • Pup tot 6 maanden: 3x per dag
 • Pup tot 12 maanden: 2x per dag
 • Volwassen hond: 1-2 x per dag
 • Kitten: 3-4x per dag
 • Volwassen kat: 2x per dag
 • Fret: 2 of 3 x per dag

Dan zijn er nog een paar termen wat we voor u zullen uitleggen. Deze termen zult u bij ons kvv assortiment zien staan.

Compleet: Als er compleet in de naam van de voeding staat zijn er analyses gedaan waaruit blijkt dat alle essentiële voedingsstoffen er in voldoende mate inzit, ook zitten er meerdere diersoorten in de kvv.

Enkelvoudig: Dit betekent dat er maar 1 diersoort inzit, je moet dan afwisselen tussen verschillende diersoorten om compleet te voeren.

LET OP! Vanaf 01.02.2021 worden de prijzen verhoogd van de volgende smaken: Paardwild, Completissimo, Geit, Lam, Konijn, Kalkoen, deze smaken zitten standaard in onze voorraad.

Kalkoenmix een compleet kvv rol met 3 diersoorten in de rol. Hierin zitten alle essentiële voedingstoffen in die uw huisdier nodig heeft. We bieden deze rollen alleen aan in 1kg rollen. €3,20 per kg zijn.

- 60 % Spiervlees- 20 % Organen- 20 % Bot

Maling 8mm

Eendmix een compleet kvv rol met 3 diersoorten in de rol. Hierin zitten alle essentiële voedingstoffen in die uw huisdier nodig heeft. We bieden deze rollen alleen aan in 1kg rollen. €3,20 per kg zijn.

- 60 % Spiervlees- 20 % Organen- 20 % Bot

Maling 8mm

Kipmix een compleet kvv rol met 3 diersoorten in de rol. Hierin zitten alle essentiële voedingstoffen in die uw huisdier nodig heeft. We bieden deze rollen alleen aan in 1kg rollen. €3,20per kg zijn.

- 60 % Spiervlees- 20 % Organen- 20 % Bot

Maling 8mm

Gevogelte een compleet kvv rol met alles wat vleugels heeft. Hierin zitten alle essentiële voedingstoffen in die uw huisdier nodig heeft. De gevogelt is net zoals alle ander rollen veranderd naar 1kg rollen. We bieden deze rollen alleen aan in 1kg rollen. €2,90 per kg zijn.

- 60 % Spiervlees- 20 % Organen- 20 % Bot

Maling 8mm

Paard-Wild in deze rol zitten de volgende dieren verwerkt Paard, Fazant en Konijn. Deze kvv heeft een mooie donker rode kleur en ziet er prachtig uit, een compleet kvv rol met 3 diersoorten erin alle essentiële voedingsstoffen die je hond nodig heeft zitten in deze rol. We bieden deze rollen alleen aan in 1kg rollen. Kosten €4,20 per kg.

- 60 % Spiervlees- 20 % Organen- 20 % Bot

Maling 8mm

Konijn een andere enkelvoudige kvv rol met 100% konijn. Een mooie donkere rode kleur en de structuur van deze rol is fantastisch. We bieden deze rollen alleen aan in 1kg rollen. We bieden deze rollen alleen aan in 1kg rollen. Kosten zijn €4,20 per kg.

- 60 % Spiervlees- 20 % Organen- 20 % Bot

Maling 8mm

Completissimo bevat 5 diersoorten Konijn-Eend-Lam-Zalm-Paard en is dus een compleet kvv rol. Alle benodigdheden die een hond nodig heeft zit in deze rol. De rol is ook geschikt voor pups. Dit omdat deze rol wat fijner gemalen. Ook katten en fretten zullen hiervan smullen. We bieden deze rollen alleen aan in 1kg rollen. Kosten van deze rol €4,20 per kg.

- 60 % Spiervlees- 20 % Organen- 20 % Bot

Maling 6mm

Zalm-rund-groente een van onze nieuwere smaken met groentes, vitamines en mineralen en zalmolie. In de rol is voor 12% aan groentes verwerkt en 5% zalmolie en multivitamines. Een mooie compleet kvv rol voor uw hond. We bieden deze rollen alleen aan in 1kg rollen.

Aanbieding nu €2,90 per kg normaal €3,30 per kg. De rollen zullen uit onze voorraad gaan.

- 60 % Spiervlees- 10 % Organen- 13 % Bot -12% groente -5% zalmolie en multivitamines

Maling 8mm