Robert's Dogfood

Wij bieden een groot assortiment aan natuurlijk gedroogde hondensnacks en kvv (ookwel versvlees voor honden). Ook hebben we ons assortiment met supplementen verder aangepast. We springen in naar de behoefte van de hond en denk hierbij ook aan honden met een allergie. Er is voor elke hond wel een snack of rol versvlees te vinden. Er zijn verschillende smaken en we zetten bij het product bij wat er in zit. Je kan dan ook met een gerust hart beginnen aan bijvoorbeeld een eliminatie dieet.

Onze rollen kvv kunnen op afspraak worden afgehaald u kunt contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak. We zijn sinds 2019 begonnen met een bezorgronde. Dit is 1x per maand en we bezorgen in de volgende provincies: Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland. Meer informatie hierover kunt u vinden het tabje Bezorging.

We staan geregistreerd bij het NVWA voor categorie 3-materiaal-rauw voeder voor gezelschapsdieren. Ons registratie nummer is 217719.

We zijn Robert's dogfood begonnen uit hobby, we hebben altijd verschillende soorten powerbreed honden gehad en zijn vanuit hier opzoek gegaan naar kwalitatief goede en betaalbaar kvv en hondensnacks. Naar aanleiding van dit succes zijn we met de webshop begonnen om zo meer baasjes en honden het juiste voer en snacks kunnen leveren. De vraag aan ons wat we de honden te eten geven omdat ze er goed en verzorgd uitzien, heeft ons op het idee gebracht om dit ook bij u thuis te kunnen leveren.

Weet ons te vinden

Onze winkel bevindt zich op de Obrechtlaan 72 in Assen. U kunt ons altijd bellen om een afspraak te maken voor het langs komen en afhalen van producten.

Openingstijden

Zoals eerder benoemd hebben we geen openingstijden. We zijn op afspraak open u kunt contact opnemen via 0681651893.

Op woensdag 25 mei, donderdag 26 mei, vrijdag 27 mei, zaterdag 28 en zondag 29 mei zijn wij gesloten voor afhaal. Pakketjes die dan worden bestelt worden pas maandag 30 mei/ dinsdag 31 mei ingepakt en verzonden met de post.