Schotse Zalmolie 500 ml 2 stuks

Productnr.: 1098

€ 11,00
(6 fles(sen) = € 33,00)
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad

Beschrijving

Ons Schotszalmolie is koudgeperst en is onze vernieuwde zalmolie. Zalmolie wordt veel gegeven voor de huid en vacht van de hond. Het helpt bij vormen van allergie, droge huid, jeuk, overmatig verharen, roos of een te dunne vacht. Verder is zalmolie aan te raden voor honden die problemen hebben met jicht. Zalmolie versterkt het immuunsysteem, verhoogd de weerstand en kan helpen het risico op hart- en vaatziekten te verminderen.

Er zijn diverse klachten die kunnen ontstaan bij een tekort aan essentiële omega-3 en omega-6 vetzuren zoals: Jicht, allergieën, slecht immuunsysteem, eczeem, slechte vacht (droge en gebroken haren), overmatig haaruitval/ haarverlies, slechte wondgenezing, slechte groei, slechte nierfunctie, leveraandoeningen en huidontsteking.


Voordelen van zalmolie:

- Zalmolie heeft een hoge energiewaarde en het bevat tevens vitamine A en D, ruw vet en eiwit waardoor het een perfect aanvullend diervoeder is voor uw huisdier.
- Zalmolie houdt de gewrichten soepel.
- Het verhoogt het weerstandsvermogen en zorgt dus voor een betere conditie.
- Zalmolie is dus uitermate geschikt voor honden die regelmatig zware inspanningen moeten leveren, zoals reddingshonden, jachthonden of sporthonden.
- Het geeft energie en heeft een positief effect op het zenuwstelsel
- Door de Omega vetzuren is zalmolie goed voor hart- en bloedvaten.
- Zalmolie is een goed antioxidant wat wil zeggen dat het er voor zorgt dat het de stoffen die beschadigingen kunnen veroorzaken (vrije radicalen) kan neutraliseren of verminderen.
- Zalmolie zorgt voor een gezonde huid en glanzende vacht
- Zalmolie voorkomt haar- en huidaandoeningen zoals schilfers, droge huid, jeuk, olifantshuid, doffe en droge vacht.


Hierbij een indicatie voor het gebruik van de zalmolie:
- honden van 10 - 20 kg 1 tot 2 pompjes
- honden van 20 - 30 kg 2 tot 3 pompjes
- honden van > 30 kg 3 pompjes