Smoofl honden ijsmix Watermeloen

€ 5,50

€ 6,99

incl. belastingen plus verzending
Niet op voorraad

Beschrijving

Met Smoofl Honden ijs maak je met gemak een lekker ijsje voor je hond. Deze ijsmix is beschikbaar in 6 smaken en zijn laag in calorieën, granenvrij, glutenvrij en 100% veggie.

Los de mix op in water, even goed roeren en dan een nachtje in de vrieskast. Zelf ijsjes maken was altijd al een leuke vakantie-activiteit voor jong en oud. Nu wordt het dat ook voor je hond. Het recept van de Smoofl Ice Treat Mix is compleet aangepast aan het metabolisme van je hond. Zo is de mix vetvrij, lactosevrij en laag in calorieën. Inclusief 12 houten ijsstokjes. De ijsvorm dient los besteld te worden, deze staan in het keuzemenu van dit artikel.

Aanvullend voer voor honden. Goed voor +-12 ijsjes voor een kleine hond en +-6 voor een grote. 1 ijsje per dag onder toezicht laten opeten. De houten ijsstokjes zijn niet eetbaar. Tip maak hem zelf met een stokje die de hond wel mag opeten zoals een kauwstaafje bijvoorbeeld.


Gebruik 52 gr Smoofl poeder op 150 ml water 1 min mixen en 12 uur in de vriezer.
Je maakt met deze mix verhouding 6 IJsjes uit een Smoofl verpakking.


Samenstelling

  • Aardbei: fructose, tapioca zetmeel, aardbei, guar gum, natuurlijk aroma: aardbei, anti-klontermiddel: silica.
  • Abrikoos: fructose, tapioca zetmeel, abrikoos, guar gum, natuurlijk aroma: abrikoos, paprika extract.
  • Ananas: fructose, tapioca zetmeel, ananas, guar gum, natuurlijk aroma: ananas, kurkuma extract, anti-klontermiddel: silica.
  • Pindakaas: fructose, tapioca zetmeel, guar gum, natuurlijk aroma: pindakaas, karamel.
  • Kokosnoot: fructose, tapioca zetmeel, kokosnoot, guar gum, natuurlijk aroma: kokosnoot.
  • Watermeloen: fructose, tapioca zetmeel, watermeloen, guar gum, natuurlijk aroma: watermeloen, zwarte wortel concentraat.