Over ons

We hebben een groot assortiment in natuurlijk gedroogde hondensnacks opgestart uit de hobby honden. Robert heeft jarenlang met veel plezier verschillende powerrassen gehad en is vanuit hier zich dan ook gaan verdiepen in kwalitatief goede en betaalbare kvv en natuurlijke snacks. We zijn de webshop begonnen zodat we meer honden en baasjes blij kunnen maken met mooie, betaalbare hondensnacks. We hebben de winkel bij ons aan huis en opereren dan ook vanuit ons eigen huis.

Robert

Robert heeft Robert's dogfood een aantal jaren geleden opgestart. Dit is ontstaan uit de hobby honden en het beste willen aan voer en snacks voor je honden. De drijvende kracht van deze webshop en degene die komt met nieuwe ideeen en snacks.

Linda

Linda

Linda onderhoudt de website en zorgt ervoor dat nieuwe producten online komen te staan. Ze werkt daarbij de administratie bij en zorgt ervoor dat de bestelling opgeschreven worden.

Testpanel

Dit is ons testpanel in diepe rust. Ze testen alle nieuw snacks en hebben het juiste honden leventje. Dit zijn Bamm-Bamm en Maybelline beide een Amerikaanse bulldog. Eigenwijs, vrolijk, en eigenlijk alleseters. Maybelline heeft een rund allergie en is hierdoor de ideale test persoon voor alle snacks zonder rund.

Bamm-Bamm is helaas niet meer onder ons.