Kophuid plaat 5 kg

Productnr.: 1006

€ 67,55
(5 kg = € 67,55)
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Deze Runderkophuid plaat is geschikt voor de kleine tot middelgrote hond en zal voor een langer kauwplezier zorgen. Door de dikte zal je hond hierop moeten knagen en schrapen waardoor het gebit optimaal wordt gebruikt en gepoetst. Het betreft een natuurlijk gedroogd product en is 100% Rund, dikte en grote kunnen variëren.


Kauwen is belangrijk voor alle honden. Daarmee wordt het gebit en tandvlees gereinigd. Daarnaast hebben honden een grote kauwbehoefte. Kauwen zorgt ook voor een blije hond, want tijdens het kauwen wordt er in de hersenen van de hond het gelukshormoon ‘endorfine’ aangemaakt. Dit hormoon geeft ook het gevoel van rust waardoor de hond zich kan ontspannen.


Iedere hond heeft zijn of haar eigen kauwgedrag. Houd daarom altijd uw hond in de gaten bij het geven van (kauw)snacks. Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater voor de hond.


Analytische bestanddelen:

Eiwit 71.8%

Vet 5.7%

As 3.3%

Vezel 0.8%

Vocht 8.6%


Herkomst: 100% Rund/EU


Let op! Je krijgt 5kg aan kophuid plaat grote en kleur kunnen verschillen per plaat. Het is een natuurlijk product waarbij wij ook verschillende afmetingen ontvangen.