Vloeibaar schapenvet 500 ml

Productnr.: 1092

€ 6,00
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Vloeibaar schapenvet bevat vitamine A en vitamine D. Beide vitamines zijn essentieel voor het gezichtsvermogen, de versteviging en opbouw van de botten, de slijmvliezen, de luchtwegen en voor het maag-darmkanaal.


Bpvendien ondersteunen vitamine A en vitamine D het immuunsysteem, oftewel, de afweer tegen bacteriën en infecties. Schapenvet werkt voor een gezondere huid, sterkere botten, betere gezondheid, glanzende vacht en een betere darmflora. Het kan goed helpen tegen hardnekkig haaruitval, dunne ontlasting, droge schilferende of geïrriteerde huid en tegen een doffe vacht met eventuele kale/doffe/vale plekken. Vloeibaar schapenvet bevat dezelfde vitaminen en eigenschappen als gestold schapenvet, maar wordt vloeibaar gehouden door zonnebloemolie. De smaak van deze vloeibare variant is naturel (zonder knoflook).


Schapenvet bevat ongeveer 58% verzadigde vetzuren en ongeveer 32% enkelvoudig onverzadigde vetzuren. Daarnaast gaat het vetmetabolisme van de hond zeer efficiënt om met vet en zet vet om in energie.


Hierbij een indicatie voor het gebruik van de schapenvet:
- honden van 10 - 20 kg 1 tot 2 pompjes
- honden van 20 - 30 kg 2 tot 3 pompjes
- honden van > 30 kg 3 pompjes